Restaurare tablou pictură în ulei pe pânză și ramă – NUD BALERINĂ

Restaurare tablou pictură în ulei pe pânză și ramă – NUD BALERINĂ

restaurare tablouri nud de balerină

Restaurare tablou pictură și ramă NUD BALERINĂ

🖼 NUD BALERINĂ – o LUCRARE DE SUFLET SALVATĂ -colecție particulară Dimensiune : 70 x 98,cm Tehnica: ulei pe pânză

❤ Fiecare lucrare are povestea sa, energia sa, vibrația locurilor și a oamenilor, aceasta este asemeni unei scrisori între două destinații – trecut și viitor! Ferice de cei ce iubesc trecutul și păstrează prezentul pentru al înfățișa viitoruluifie ca document, fie ca poveste fie ca emoție!

Ai o lucrare de suflet 🖼 degradată și necesită intervenția și salvarea acesteia? Redă-i din nou frumusețea de altădată! Atașează imaginea față verso a lucrării , menționează dimensiunea și trimite-le prin email pentru a afla care este soluția restaurării, costul și etapele restaurării lucrării tale!

NOTĂ ! Înscriete din timp pentru restaurarea unei lucrări (ține cont de timpul necesar restaurării)

Lucrările se restaurează în ordinea lansării lor și în baza unei comenzi ferme în scris! Aștept cu mare plăcere să colaborăm!

👝 cbogatean@yahoo.com, cbogatean@gmail.com

📞☎️ o759071591 ( valabil și watzapp )

Susține Arta – Susține Salvarea unei opere de Artă!

❗ LIKE paginii pentru a vedea restaurări noi

👍 ❗ DISTRIBUIE să vadă și alții 🎥📽📀

Despre cbogatean

Călin Bogătean, artist contemporan, absolvent al Universității de Arte Cluj, este membru al Uniunii Artiștilor Plastici Profesioniști din România. În prezent este profesor de arte vizuale și iconografie tradițională la Școala Populară de Arte din Târgu Mureș.
Acest articol a fost publicat în Picturi, Pictură, Restaurare, Restaurare picturi, Restaurare picturi pe pânză, tablou, Tablouri și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.