Restaurare tablou – Restaurare Picturi – Restaurare lucrări de Artă

Restaurare tablou – Restaurare Picturi – Restaurare lucrări de Artă ❤️ 🎨

❤ Fiecare lucrare are povestea sa, energia sa, vibrația locurilor și a oamenilor, aceasta este asemeni unei scrisori între două destinații – trecut și viitor! Ferice de cei ce iubesc trecutul și păstrează prezentul pentru al înfățișa viitorului fie ca document, fie ca poveste fie ca emoție!

Ai o lucrare de suflet degradată și necesită intervenția și salvarea acesteia? Redă-i din nou frumusețea de altădată!

Atașează imaginea față verso a lucrării , menționează dimensiunea și trimite-le prin email pentru a afla care este soluția restaurării, costul și etapele restaurării lucrării tale! Înscrie-te din timp pentru restaurarea unei lucrări (ține cont de timpul necesar restaurării) Lucrările se restaurează în ordinea lansării lor și în baza unei comenzi ferme în scris! Susține Arta – Susține Salvarea unei opere de Artă!

❗ LIKE paginii pentru a vedea restaurări noi

👍 ❗ DISTRIBUIE să vadă și alții 🎥📽

E-mail :  cbogatean@yahoo.com, cbogatean@gmail.com

📞☎️ o759071591 ( valabil și watzapp )

#nud #restaurarenud #balerina #restaurarepictura #restaurareicoanapelemn #restaurarerama #restauraretablou #restaurarelucraredearta #lucrareveche #restaurare #repararepictura #colectionar -#BogateanCalin #restaurareNazna, #restaurareMures, #coservare #anticariat #colectii -#tablou vechi#restaurare rama – cu Călin Bogătean,

Publicitate

Despre cbogatean

Călin Bogătean, artist contemporan, absolvent al Universității de Arte Cluj, este membru al Uniunii Artiștilor Plastici Profesioniști din România. În prezent este profesor de arte vizuale și iconografie tradițională la Școala Populară de Arte din Târgu Mureș.
Acest articol a fost publicat în Picturi, Pictură, Restaurare, restaurare icoane, Restaurare picturi, Restaurare picturi pe lemn, Restaurare picturi pe pânză, tablou, Tablouri și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.